app

App för iPhone och Android

Nu kan du få middagstips, dina inköpslistor och information om din återbäring direkt till din iPhone eller Androidmobil.

Coop-appen ger dig:
  • Veckans medlemserbjudanden från Coop
  • Tillgång till din återbäring och ditt saldo
  • Massor av goda recept för alla tillfällen
  • Möjlighet att skapa, redigera och dela inköpslistor
  • Koll på dina favoritbutikers erbjudanden och öppettider

Ladda ner app för iPhone

Ladda ner app för Android

erbjudanden

Medlemserbjudanden och butikskoll

Se veckans alla medlemserbjudanden som finns laddade på ditt Coop MedMera-kort. Lista även upp dina favoritbutiker för att se öppettider och speciella butikserbjudanden.

återbäring

Återbäring och saldo

Hur mycket har du i återbäring? Logga in med uppgifterna från Mina sidor på coop.se och se hur mycket återbäring du fått på ditt kort och hur du ligger till i återbäringstrappan. Har du Coop MedMera Visa-kort kan du även kolla ditt saldo.

recept

Recept

Grönt, festligt eller billigt - här hittar recept för alla tillfällen. Sök via kategori eller fritext. Vill du ha ännu mer inspiration så skaka telefonen och slumpa fram ett recept. Varje vecka tipsar vi om veckans middagar med ett sötare avslut till helgen. Spara favoriterna så hittar du dem igen.

inköpslista

Inköpslistor

Skapa och redigera inköpslistor i appen eller på coop.se och använd listorna när du handlar. Varorna bockar du av allteftersom. Om du blir inspirerad av ett recept, lägg till det direkt i inköpslistan så får du med alla ingredienserna. Du kan också skicka inköpslistor till nära och kära. Du delar automatiskt din inköpslista med medlemmarna i ditt hushåll.

Relaterat innehåll

Visa fler

Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

1. E-post

2. Välj lösenord

3. MedMera

Skapa inloggning med e-postadress

Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
Skapa användare

Min Återbäring

Mina butiker

Mina erbjudanden

Mina inköpslistor

Mina recept

Mina middagar

Mina Idéer